2012-05-26 16:59:34
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν οι αγορές για  τον τελικό της Eurovision;
Οι δύο ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν, το παζλ των φιναλίστ του μεγάλου τελικού συμπληρώθηκε και η παρέα σιγά-σιγά μαζεύεται για να στηθεί μπροστά από τον τηλεοπτικό δέκτη το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που θα... εξελίσσεται το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision! Το σκηνικό πλαισιώνει με τον ιδανικό τρόπο το ανταλλακτήριο της Betfair, που όχι μόνο προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τον νικητή του διαγωνισμού, αλλά με το μοναδικό στο είδος του live θα φροντίσει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Οι αγορές του ανταλλακτηρίου δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα αυτή τη στιγμή στη Σουηδία, της οποίας η απόδοση διαρκώς κατρακυλά. Το εύθυμο «Euphoria» της Loreen ανταλλάσσεται πλέον στο 2,32 από το 2,86 στο οποίο βρισκόταν πριν από τους ημιτελικούς. Το τραγούδι που ψήφισαν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Σουηδοί, στέλνοντάς το στην τελική φάση του Μπακού, είχε ταιριαστεί στο 36,00 στο άνοιγμα της αγοράς και έχει ως σημαντικό πλεονέκτημα τις ψήφους των «συγγενικών» κρατών.


Αντίστοιχη βοήθεια από τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης θα έχει και η Ρωσία, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τις σούπερ «Γιαγιάδες» από το Μπουράνοβο και το "Party for Everybody". Οι γιαγιάδες φαίνεται πως ξέρουν από πάρτι και Eurovision και το ανταλλακτήριο τις επιβραβεύει με το ρόλο του 2ου αουτσάιντερ στο 8,00 (από 29,00 αρχική απόδοση).

Η Ιταλία με το L'Amore È Femmina της Nina Zilli και η Σερβία με το Nije Ljubav Stvar του Željko Joksimović θεωρούνται από τις αγορές ως τα τραγούδια που μπορούν να διεκδικήσουν ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 2,50 έως το 2,80 στην Betfair. Ως «σφήνα» ίσως μπουν οι Madinga από τη Ρουμανία, που ανταλλάσσονται στο 5,00 με το Zaleilah.

Η δική μας Ελευθερία Ελευθερίου με το "Aphrodisiac" έχει μπροστά της μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά και μια ισχυρή ελληνική παράδοση στο θεσμό. Παρότι αρχικά ανταλλάσσονταν στο 19,00, η απόδοση στο τραγούδι της Ελλάδας για την πρωτιά στο διαγωνισμό έχει ανέβει στο 55,00, κάτι που αντικατοπτρίζει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει. Ωστόσο, οι αγορές δεν αποκλείουν τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πεντάδα, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 4,50 και θεωρούν αρκετά πιθανή μια θέση στην πρώτη δεκάδα στο 1,76.

Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου κινείται και το "La La Love" της Ήβης Αδάμου για την Κύπρο. Η πρωτιά ανταλλάσσεται στο 60,00 για την 18χρονη τραγουδίστρια, αν και οι αγορές προβλέπουν εξίσου δύσκολη τη μάχη για μια θέση στη δεκάδα, ενδεχόμενο το οποίο έχει ανέβει στο 3,85.

Εκτός από τα συγκεκριμένα στοιχήματα, στις αγορές του ανταλλακτηρίου της Betfair θα βρεις πολλές ακόμη ειδικότερες κατηγορίες για το διαγωνισμό της Eurovision με μια επίσκεψη στο www.betfair.com. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι οι αγορές αυτές δεν θα κλείσουν κατά την έναρξη της ψηφοφορίας όπως συνήθως γίνεται με τους περισσότερους μπουκ, αλλά θα παραμείνουν ανοιχτές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ