2017-12-07 11:43:51
Φωτογραφία για Μεγάλες χριστουγενιάτικες παραστάσεις δωρεάν από την ΕΛΑΣ για τα παιδιά αστυνομικών και για παιδιά με διαχρονικές αξίες
Εξωστρέφεια, χαρά, γιορτινή αισιοδοξία και με το βλέμμα πίσω στο ... μέλλον.

Η ΕΛΑΣ αγκαλιάζει τις οικογένειες των αστυνομικών χαριζοντας στους ίδιους και στα

μικρά "εγγόνια" της, στιγμές χαλάρωσης, πνευματικής ανάτασης και εμβάπτιση στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ανοίγοντας γι αυτούς τις πόρτες μεγάλων θεάτρων που έχουν ανεβάσει επικές παραστάσεις.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δίπλα στη λέξη ευαισθησία, παραστέκεται στην ευγενική αυτή πρωτοβουλία της ηγεσίας και η λέξη αλληλεγγύη, για παιδιά που στερούνται τη δυνατότητα πρακτικών δεξιοτήτων, αλλά διαθέτουν το απεριόριστο χάρισμα της δύναμης και των αξιών.

Έτσι, κοντά στα παιδιά των αστυνομικών που θα παρακολουθήσουν στις 9 του μήνα στο θέατρο "Ήβω" το "Χρυσό Αρίσμαρι", θα φιλοξενηθούν 17 παιδιά από το "Λύρειο Παιδικο Ίδρυμα- Ορθόδοξο Χωριό" το οποίο φροντίζει απροστάτευτους ανήλικους.

Στην ίδια σκηνή, την ίδια ημέρα, θα παρακολουθήσουν την παράσταση 19 παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS. 

Στη θεατρική σκηνή Γκλόρια το Σάββατο στις 16 του μήνα και στις "εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο", θα βρεθούν 10 παιδιά από το ίδρυμα "Μαρία Κόκκορη" που δραστηριοποιείται στην περίθαλψη μικρών με νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.

Σε κάποιες από τις παραστάσεις, έχουν προσκληθεί παιδιά από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Συγχαρητήρια σε όλους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ