2017-12-07 11:45:39
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ασφαλώς αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν στον ΑΣΤΑΚΟ, που γιορτάζει τον Πολιούχο του!
Ασφαλώς αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν  σε πόλη, που γιορτάζει τον Πολιούχο της.

   Χρόνια πολλά για τον Πολιούχο μας και σε  όλους τους εορτάζοντες.

   Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είχε κάνει, ότι άρμοζε και τα πάντα έλαμπαν στην αγαπημένη μας εκκλησιά του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου .!!!!

     Ο Συμπατριώτης μας κύριος Αποστόλης Πανταζής φρόντισε έγκαιρα να έχει τελειώσει το εξωτερικό βάψιμο του Ναού και πριν από τρία χρόνια είχε φροντίσει για την αγορά και αριστοτεχνική τοποθέτηση της μοκέτας – χαλιού από τοίχο σε τοίχο, που όμοιά της δεν υπάρχει ούτε στην Μητρόπολη Αθηνών, με  συνολικό ένα κόστος για όλα κατά τις πληροφορίες μου (όχι από τον ίδιο), που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ!!!

         Η Δημοτική Αρχή την τελευταία στιγμή (χθες) κούρεψε τα λιγούστρα στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου και ήταν όπως άρμοζε στην ημέρα.....      Καλά ήταν τόσο δύσκολο με ένα συνεργείο (4) ατόμων για δύο ώρες από την Δευτέρα να καθαρίσουν την παραλία αριστερά και δεξιά από το Λιμάνι, μετά την έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής, και να κουρέψουν το γκαζόν στο λιμάνι, από όπου πέρασε η εικόνα του Αγίου Νικολάου με την περιφορά της κατά την λιτάνευση;;;;;


    Ή μήπως θα έπρεπε, να είχε πάει κανένα κοπάδι με πολλά πρόβατα, για να το βοσκούσε;;;;

       Για την συγκεκριμένη ημέρα αυτό δεν δείχνει ανικανότητα ή αδιαφορία, αλλά ασέβεια απέναντι στους Πολίτες της Πόλης, που εορτάζει τον Πολιούχο της.

      Ελπίζω στα Θεοφάνια να μην δούμε την ίδια εικόνα, την οποία δεν θυμάμαι τα τελευταία 40 χρόνια, που ζω στον Αστακό.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αστακός 6/12/2017

Παναγιώτης Στάικος
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ