2017-12-09 06:27:06
Φωτογραφία για Στρατόπεδα «ρουσφετικής» δράσης ..σε Λαμία και Θήβα
 Κώστας Μπακογιάννης: Σήμερα στην ορκωμοσία των νέων οπλιτών στη Λαμία, συναντήθηκα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο.

Του έθεσα το μεγάλο θέμα, για εμάς στη Στερεά Ελλάδα, που έχει να κάνει με το κλείσιμο των στρατοπέδων στη Λαμία και τη Θήβα. Πέρα από ακόμη ένα χτύπημα στην τοπική οικονομία, το λουκέτο σε αυτά τα στρατόπεδα αποξενώνει εντελώς τις Ένοπλες Δυνάμεις από τη Στερεά.

Έλαβα την δέσμευση ότι τα στρατόπεδα δεν θα κλείσουν. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα και αναμένουμε Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει πελατειακός κρατισμός, ακόμα και από (φερόμενους ως) μεταρρυθμιστές. Διατηρούμε στρατόπεδα όχι βάσει ενός σύγχρονου αμυντικού σχεδιασμού, αλλά για να αγοράζουν οι φαντάροι σουβλάκια και τυρόπιτες από τα τοπικά μαγαζιά και προμήθειες ο σιτιστής.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ποιους εχθρούς θα αντιμετωπίσουν οι στρατιώτες στη Θήβα; Και ο "μεταρρυθμιστής", εκκολαπτόμενος διάδοχος του Κυριάκου, ζητάει από τον... Καμμένο (ο οποίος, φυσικά, συναινεί...) να μην εφαρμόσει τα εκσυγχρονιστικά σχέδια για τις ΕΔ για να έχουν τα καφενεία της περιοχής του πελάτες!


Σημείωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ: Οι απομακρύνσεις στρατοπέδων από αστικά κέντρα και η αναδιάταξη των στρατοπέδων των ΕΔ έχουν αποφασιστεί από το 1999. Κάποιες έγιναν αλλά οι υπόλοιπες κολλάνε στις μικροπολιτικές παρεμβάσεις των... τοπικών παραγόντων, διότι συν τοις άλλοις αυτά τα στρατόπεδα είναι πεδίο ρουσφετικής δράσης.

Σε περίπτωση πολέμου βέβαια όταν θα βομβαρδιστεί το στρατόπεδο που είναι μέσα στην πόλη θα πάνε άκλαφτοι ως παράπλευρες απώλειες και μερικές χιλιάδες άμαχοι, αλλά μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Και μου λες μετά πώς θα υψώσουμε ανάστημα να αντιμετωπίσουμε την πολεμική μηχανή της Τουρκίας η οποία σε λίγο θα κατασκευάζει τα δικά της πολεμικά αεροπλάνα...
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ