2017-12-09 07:42:24
Φωτογραφία για Ένωση Δυτικής Αττικής: Όχι στα ναρκωτικά - Ναι στη ζωή
 Ποδοσφαιρικό αγώνα κατά των ναρκωτικών συνδιοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και τη στήριξη της Ε.Ρ.Τ..

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:30, σε γήπεδο στο Γουδή, που παραχωρείται δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

    Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την προσεχή Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 14:30, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή.

     Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της Ε.Ρ.Τ., ενώ το γήπεδο παραχωρείται δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

    Θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, καθώς και μικτή ομάδα δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ. και δημοφιλών καλλιτεχνών, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών, με στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

πηγή: easyda.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ