2017-12-09 09:34:31
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε νεκρός 40χρονος σε γκρεμό στην Πάφο
Ιδιοκτήτης κέντρου αναψυχής στην Κισσόνεργα κατήγγειλε το απόγευμα στην Αστυνομία ότι δεν μπορούσε να εντοπίσει 40χρονο υπάλληλο του.

Πριν προλάβει η Αστυνομία να αρχίσει έρευνες για το εν λόγω πρόσωπο, λήφθηκε πληροφορία ότι σε γκρεμό σε περιοχή μεταξύ Πέγειας και Κάθηκα, στην τοποθεσία «Σκοτεινή», εντοπίστηκε αυτοκίνητο.

Η έλευση των αστυνομικών στη σκηνή, αποκάλυψε την τραγική κατάληξη του 40χρονου εργαζόμενου από τη Βουλγαρία, που εντοπίστηκε νεκρός έξω από το όχημα του.

Αμέσως μετά την καταγγελία του εργοδότη και την πληροφορία για ύπαρξη αυτοκινήτου στην απόκρυμνη τοποθεσία, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο μέρος.

Παρά το δύσβατο της περιοχής και το σκότος που ήδη άρχισε να πέφτει, οι αστυνομικοί και πυροσβέστες κατάφεραν να πλησιάσουν το σημείο, διαπιστώνοντας αρχικά ότι δεν ήταν κανείς μέσα στο όχημα.

Στη συνέχεια ωστόσο και ενώ οι έρευνες κάλυψαν μεγαλύτερη ακτίνα γύρω από το όχημα, ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου εν αναμονή ιατροδικαστή, προκειμένου να διενεργηθούν οι αναγκαίες εξετάσεις για να διαφανούν τα αίτια θανάτου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ