2017-12-10 09:14:35
Φωτογραφία για Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού ακινητοποίησε διαρρήκτη στο Γαλάτσι
Τον παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία

Ένας κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, με ειδικότητα «εσχαρέως», δηλ. μαγείρου, ακινητοποίησε ένα διαρρήκτη αυτοκινήτου στην περιοχή του Γαλατσίου και τον παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία που έφτασε γρήγορα στην περιοχή μετά από σχετική κλήση από περίοικους!

Πρόκειται για τον 32χρονο κελευστή Γεώργιο Σπανουδάκη, ο οποίος είναι μέλος του πληρώματος του υδρογραφικού - ωκεανογραφικού πλοίου του Στόλου «ΠΥΘΕΑΣ» και ο οποίος υπηρετεί στις τάξεις του ΠΝ εδώ και 12 χρόνια από ηλικίας 20 ετών, ως Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ).

Προ διημέρου, το μεσημέρι, ο 32χρονος κελευστής βγήκε για βόλτα στην περιοχή του Γαλατσίου, όταν είδε κάποιους συμπολίτες να κυνηγούν ένα άτομο, το οποίο προηγουμένως είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο του αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη, ο οποίος με τη σειρά του καλούσε σε βοήθεια.

Ο κελευστής χωρίς δεύτερη σκέψη και αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο ενείχε μία τέτοια ενέργεια, κυνήγησε και σταμάτησε τον δράστη, με τον οποίο έπεσαν κάτω μαζί και ακολούθως τον ακινητοποίησε. Μαζί δε με άλλους πολίτες τον κράτησαν μέχρι να έλθει η αστυνομία. Ο δράστης, ο οποίος ήταν αλλοδαπός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και πλαστά έγγραφα.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ