2017-12-11 13:00:31
Φωτογραφία για Ο Steven Tyler άνοιξε καταφύγιο για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης
Πριν από 28 χρόνια ο Steven Tyler έγραψε την επιτυχία «Janie's Got A Gun» και όπως λέει πάντα μέσα του ήξερε ότι θέλει να βοηθήσει τα κορίτσια που έχουν ανάγκη. 

Τώρα ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να ανοίξει το «Janie's House», ένα καταφύγιο για νεαρές κακοποιημένες γυναίκες.

«Πάντα ήταν μέσα στην καρδιά μου να έχω ίσως ένα σπίτι, ένα "Janie's House" που θα φροντίζει νεαρά και κακοποιημένα κορίτσια. Λοιπόν, μαντέψτε! Τα καταφέραμε», εξήγησε ο τραγουδιστής τον Aerosmith, σε βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram. 

Το «Janie's House» βρίσκεται έξω από την Ατλάντα της Τζόρτζια και εγκαινιάστηκε πριν από μερικές ημέρες με τον Steven Tyler να δίνει δυναμικό παρών. 

«Έχω γράψει ένα τραγούδι τόσο όμορφο όσο το σπίτι της Janie...που φτιαχνόταν δύο χρόνια. Να περνάς τη μέρα σου με αυτά τα κορίτσια...Είμαι τόσο περήφανος για αυτές! Νιώθω τρομερά ανακουφισμένος που έχουν έναν ασφαλή χώρο για να είναι ο εαυτός τους», είπε ο τραγουδιστής. 


Όπως παραδέχθηκε, η κατασκευή του συγκεκριμένου καταφυγίου ήταν για τον ίδιο «όνειρο ζωής» που έγινε πραγματικότητα. «Είναι κάτι που πάντα σκεφτόμουν από τότε που έγραψα το τραγούδι "Janie's Got A Gun", χωρίς να ξέρω γιατί. Δεν ήξερα ούτε ποια είναι η Janie ούτε γιατί είχε όπλο αλλά η φωνή μες στο μυαλό μου έλεγε συνέχεια, "Συνέχισε αυτό που κάνεις και θα συμπληρώσεις τα κενά". Για μένα είναι όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα», είπε διάσημος τραγουδιστής. 

Από τότε που ο Tyler συνεργάστηκε με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Youth Villages» για να ξεκινήσει το Janie's Fund πριν δύο χρόνια, το ίδρυμα έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 56.000 ημέρες φροντίδας νεαρών γυναικών, έχει βοηθήσει 1.300 εφήβους να ενηλικιωθούν μέσω προγραμμάτων αναδοχής και έχει αποτελέσει πηγή δύναμης και έμπνευσης για πολλές κακοποιημένες γυναίκες. 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ