2017-12-11 15:51:26
Φωτογραφία για Έγδυνε τα smart
Εγκληματική ομάδα, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα, μάρκας «smart», σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής

Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση συνελήφθη, με ένταλμα σύλληψης του 10ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, 23χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού και των αποτελεσμάτων των συγκριτικών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε τριάντα (30) περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 23χρονος με τον συνεργό του, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, διέπρατταν κλοπές από αυτοκίνητα, μάρκας «smart», αφαιρώντας κυρίως το τιμόνι, καθώς και διάφορα άλλα εξαρτήματα από το εσωτερικό τους (λεβιέ ταχυτήτων, οθόνες, συσκευές πλοήγησης (gps), κ.α.), στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Γαλατσίου, των Πατησίων και της Δάφνης-Υμηττού.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στο 10ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ