2017-12-12 23:34:09
Φωτογραφία για Τυνήσιος τζιχαντιστής από τους θεμελιωτές του ISIS στη Συρία ήταν πράκτορας της Μοσάντ...
To αραβόφωνο Al-Hadath μεταφέρει ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τυνησίας αποκαλύπτουν πως ο Qassan Bin Ali Abdul Salam με την κωδική ονομασία πολέμου Abu Abdul Rahman al-Tunisi,από την Tunisia, ήταν ένας εμίρης και ένας υψηλόβαθμος διοικητής της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS στη Deir Ezzur είχε εργαστεί ως πράκτορας της Μοσάντ

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η Al-Hadath αναφέρει ότι ο al-Tunisi ήταν ένας κάτοικος της Ιταλίας ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προσθέτοντας ότι ο al-Tunisi ταξίδεψε στην Σουηδία και εργάστηκε για τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

Ο Abu Abdul Rahman al-Tunisi επέστρεψε στην Tunisia το 2012 και αργότερα στη Συρία όπου ανέλαβε σημαντικά πόστα στην ISIS μεταξύ αυτών και του Εμίρη της ISIS στην επαρχία της Deir Ezzur.

Σύμφωνα με αναφορές ο Qassan Bin Ali Abdul Salam ήταν ένας από τους θεμελιωτές του ISIS στη Συρία. Ήταν υπεύθυνος για τον συντονισμό και την κυκλοφορία των όπλων, των χρημάτων, ανθρώπων αλλά και πληροφοριών.

Ο Al-Tunisi προσπάθησε να διαφύγει από τις περιοχές που ήλεγχε το ISIS με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά τον συνέλαβε η ISIL και τον εκτέλεσε Πηγή: elkosmos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ