2023-09-27 15:30:04
Φωτογραφία για Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση για τους Παγιδευμένους, αλλά δεν με ενδιαφέρει»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την επικαιρότητα, την Επίδαυρο, αλλά και τους Παγιδευμένους.

«Είμαι ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που έκανα τους Άθλιους. Τώρα, η παράσταση επιστρέφει απευθυνόμενη σε παιδιά. Δεν μπορεί να σταθεί κανείς πιο πάνω από τον Αισχύλο. Το ίδιο και ο Σοφοκλής. Δεν μπορεί ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης να σταθεί πάνω από αυτούς. Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο το πείραμα του καθενός και να δοκιμαστεί εκεί.

Δεν καταστρέφεται το μνημείο όταν γεμίζει με σκουπίδια που χρησιμοποιεί κάποιος ως σκηνικό της παράστασης; Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, το κράτος πρέπει να βάλει κόκκινες γραμμές στα όρια του πολιτισμού μας», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Για την επικαιρότητα, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε: «Δεν είναι θέμα θεομηνίας οι φυσικές καταστροφές. Έχει θυμώσει μαζί μας ο πλανήτης. Κατρακύλησε το Πήλιο και άνθρωποι έχασαν τα χωράφια τους. Άλλαξε όψη το βουνό, έφυγαν στη θάλασσα οχήματα, μοτοσυκλέτες, ψυγεία, βυτία, λεωφορεία. Δύο ξαδέλφια μου έζησαν την καταστροφή».

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στη σειρά Παγιδευμένοι, στην οποία θα τον δούμε να μπαίνει τώρα στον δεύτερο κύκλο: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ