2017-12-14 02:00:43
Φωτογραφία για «Κόλπο» η απαγωγή του μοντέλου Κλόι Εϊλινγκ «για να γίνει διάσημη», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος
«Στημένη» ήταν η απαγωγή του μοντέλου από τη Βρετανία, Κλόι Έιλινγκ, με στόχο να γίνει διάσημη, υποστηρίζει ο βασικός κατηγορούμενος της πολύκροτης υπόθεσης, που απασχόλησε τον βρετανικό και διεθνή Τύπο τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Λούκαζ Χέρμπα κάθεται σήμερα στο εδώλιο δικαστηρίου στην Ιταλία για την απαγωγή της 20χρονης, την οποία κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο για έξι ημέρες.

Η Έιλινγκ υποστήριξε ότι είχε πάει στο Μιλάνο με την ιδιότητά της ως μοντέλο για μια δουλειά όταν την έπιασαν και τη νάρκωσαν τα μέλη μιας εγκληματικής συμμορίας ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ στη Μέση Ανατολή. Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε έξω από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας. Κι όπως υποστήριξε οι απαγωγείς της τη λυπήθηκαν επειδή τους είπε ότι έχει ανήλικο παιδί.

Ο Λούκαζ Χέρμπα, ένας 30χρονος Πολωνός, κρατείται στο Μιλάνο από τη στιγμή της σύλληψής του κι αρνείται κατηγορηματικά ότι μετείχε σε έγκλημα


Κατηγορίες για συμμετοχή στην απαγωγή έχουν απαγγελθεί και στον αδελφό του, Μιχάλ.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, Κάτια Κολακόβσκα, ο Χέρμπα υποστηρίζει ότι η Έιλινγκ μετείχε στο σχέδιο «απαγωγής» της με στόχο να γίνει διάσημη. «[Ο πελάτης μου] λέει ότι η απαγωγή ήταν στημένη. Τη σχεδίασαν μαζί για να γίνει διάσημη», είπε η δικηγόρος προσθέτοντας ότι «απαγωγέας» και «θύμα» είχαν συναντηθεί προηγουμένως στο Παρίσι για να συζητήσουν το σχέδιο. Και όπως τόνισε: «Υπάρχουν στοιχεία ότι οι δυο τους είχαν σχέση».

Αμφιβολίες για την κατάθεση της Έιλινγκ αναφορικά με την απαγωγή της προκάλεσε η αποκάλυψη ότι το σέξι μοντέλο είχε πάρει πρωινό με τον Χέρμπα, προτού πάνε να ψωνίσουν παπούτσια πριν την απελευθέρωσή της. Όταν ρωτήθηκε για το σορτς και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε όταν βρέθηκε, η 20χρονη υποστήριξε ότι της τα έδωσαν οι απαγωγείς της σ’ ένα σπίτι κοντά στο Τορίνο. Αλλά ένας καταστηματάρχης επιβεβαίωσε ότι ο Χέρμπα ήταν μαζί της όταν τα αγόρασαν.

Η Έιλινγκ έχει αρνηθεί κάθε ανάμειξη σε στημένη απαγωγή. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είπε ότι γράφει βιβλίο για την περιπέτειά της, ενώ στο μεταξύ έχει παρατήσει το μόντελινγκ.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ