2012-05-26 22:57:24
Φωτογραφία για Μας κούφανε ο Παπαγιάννης.
Μιλάμε για απύθμενο θράσος.Ο άνθρωπος επικαλείται την ελευθεροτυπία !!!!

Διαβάστε τι απαντά,εχοντας στο μυαλό του πως μπορεί να γράφει ότι θέλει για όποιον θέλει.Έτσι αντιλαμβάνεται την ελευθεροτυπία;

«Αθώος» δηλώνει μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακοπούλου ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επίσης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Η δήλωση του κ. Δημητρακόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κος Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Γιάννη Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον, ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός στα απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα, τα οποία λαμβάνει από αγνώστους.

Η ανωτέρω ανυπόστατη και ψευδής καταγγελία αποτέλεσε την αφορμή, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και να συλληφθεί.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι κίνδυνος υπάρχει για την ελευθεροτυπία, όταν συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι ως δήθεν ηθικοί αυτουργοί ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων».

Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγιάννης συνελήφθη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του στον εισαγγελέα ο κ. Βαξεβάνης.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ