2012-05-26 23:28:45
Φωτογραφία για ΜΟΝΧΕ ΚΑΙ ΧΑΒΙΤΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ... ΟΛΑΪΤΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;
Στην λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται - και - το όνομα του Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας, ο οποίος «έκλεψε» την παράσταση της φετινής Football League, με τα «σενάρια» που... "παίζουν" να μιλάνε για παραχώρηση Μόνχε και Χαβίτο από τους ερυθρόλευκους στην «Βασίλισσα του Βορρά» για τον 19χρονο Νιγηριανό μεσοεπιθετικό.

Ο 19χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός της Βέροιας αποτέλεσε – μαζί με τον διεθνή Νοτιοαφρικανό επιθετικό, Κάντι – το... «βαρύ πυροβολικό» της Βέροιας σκοράροντας μάλιστα, εφτά φορές στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr", ο Ολαϊτάν αρέσει σε αρκετούς ανθρώπους του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται οι διοικούντες τον ερυθρόλευκο σύλλογο να κάνουν κίνηση για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο Ολαϊτάν, βέβαια, όσο καλά στοιχεία και αν έχει δείξει ότι διαθέτει, θα έβρισκε πολύ δύσκολα θέση στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας και ως εκ τούτου στον Ολυμπιακό βλέπουν την περίπτωση του περισσότερο ως «επένδυση» για το μέλλον Η Βέροια, η οποία τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Super League, ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση, τόσο του Βιθέντε Μόνχε, όσο και του Φρανσίσκο Χαβίτο, παίκτες που δεν υπολογίζονται στον Ολυμπιακό.


Οπότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί μία ενδεχόμενη πρόταση από τους ερυθρόλευκους προς την διοίκηση της Βέροιας, η οποία θα περιλαμβάνει «πακέτο» τους δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, αλλά και διατήρηση του Ολαϊτάν για μία ακόμα σεζόν – με τη μορφή δανεισμού – στους «κυανέρυθρους» της Ημαθίας.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Αφρικανός θα είχε αφενός την ευκαιρία ν’ αποκτήσει ακόμα περισσότερη εμπειρία και αφετέρου η Βέροια δεν θ’ αποδυναμωνόταν στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ