2017-12-16 08:08:28
Φωτογραφία για Γης μαδιάμ τα έκαναν στο Νοσοκομείο Λ/σου δύο αδέρφια
Γης μαδιάμ τα έκαναν χθες το απόγευμα δύο αδέρφια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος επισκέφθηκε στις 17:25 το Νοσοκομείο λόγω ασθένειας, συνοδευόμενος από τον 24χρονο αδερφό του και περίμενε να εξεταστεί.

Γύρω στις 17:50, χωρίς κάποιος λόγο, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναποδογύρισε τα καθίσματα που βρίσκονταν στο χώρο αναμονής.

Αμέσως επενέβηκε ιατρικό προσωπικό για να τον καθησυχάσει.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος αδερφός του άρχισε να διαμαρτύρεται για καθυστέρηση και προσπάθησε να «μπουκάρει» από το χώρο αναμονής στο χώρο όπου γίνονται οι περιθάλψεις.

Αστυνομικός που εργάζεται εκεί επενέβη, τον απέτρεψε και τον κάλεσε να επιστρέψει στο χώρο αναμονής.

Ο νεαρός εξέφρασε στη συνέχεια απειλή εναντίον νοσηλευτικού λειτουργού, με τον αστυνομικό να προχωρά στη σύλληψή του.

Εξαιτίας της σύλληψής του 24χρονου, ο 26χρονος αδερφός του έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό.


Τα δύο αδέρφια συνελήφθηκαν και εναντίον τους εξετάζονται οι κατηγορίες για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη, κακόβουλη ζημιά και απειλή.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει σημασία να γίνονται οι συλλήψεις και να καταχωρούνται οι υποθέσεις στο δικαστήριο, κάτι που είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν, «έτσι ώστε να παίρνουν ξεκάθαρα τα μηνύματα αυτοί οι οποίοι συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, είτε εναντίον αστυνομικών, είτε εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ