2012-05-27 01:01:23
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!
Kατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελλάδας με τη Σλοβενία, η προκλητική συμπεριφορά ενός Σκοπιανού που βρισκόταν στην εξέδρα του γηπέδου του Κουφστάιν, παραλίγο να προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr".

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ανέμιζε συνέχεια μια σημαία της χώρας του και σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλούσε τους Έλληνες φιλάθλους που είχαν ταξιδέψει κυρίως από το Μόναχο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι Έλληνες αρχικά αντέδρασαν με εναντίον του συνθήματα, αλλά κάποια στιγμή μια ομάδα περίπου 20-30 ατόμων έφυγαν από τις θέσεις τους και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Στην ίδια εξέδρα, όμως, βρίσκονταν και άλλοι φίλαθλοι (τόσο Σλοβένοι, όσο και Αυστριακοί) που βλέποντας την επίθεση των Ελλήνων φοβήθηκαν και έφυγαν μαζικά από το γήπεδο, ενώ παράλληλα, οι Έλληνες συνέχισαν να κυνηγούν τον Σκοπιανό, ο οποίος έφτασε τρέχοντας μέχρι τον χώρο των αποδυτηρίων, όπου με την παρέμβαση των σεκιουριτάδων, το επεισόδιο έληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ