2017-12-20 15:00:08
Φωτογραφία για Ενεργοποιείται τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας των Στρατιωτικών από το ΓΕΣ με τη Διεύθυνση Μεταθέσεων
#ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΕΣ#

Στο πλαίσιο μέριμνας υπέρ στρατιωτικού προσωπικού, θα λειτουργήσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.stratiotikos.gr τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας των στελεχών με το ΓΕΣ/Β2 (Διεύθυνση Μεταθέσεων Μόνιμου Προσωπικού), για θέματα μεταθέσεων.

Γράφει ο Δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης

Η λειτουργία αυτή δεν τροποποιεί, καταργεί ή με οποιοδήποτε τρόπο επηρεάζει τις διαδικασίες Ιεραρχικής προώθησης αναφορών, παραπόνων και του χειρισμού τους, κατά τις κείμενες διαδικασίες.

Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η αμφίδρομη και άμεση επικοινωνία των στελεχών με τη Δνση προκειμένου να υφίσταται η ενιαία επεξεργασία των αιτημάτων τους, η άμεση και ορθή ενημέρωσή τους επί των διαδικασιών καθώς και η καθοδήγησή τους, με σκοπό την βελτιστοποίηση - τυποποίηση των διαδικασιών, την άμεση υποστήριξή τους και την αποφυγή άσκοπης αλληλογραφίας.


Η επικοινωνία των στελεχών σε θέματα μεταθέσεων θα υλοποιείται μέσω της τηλεφωνικής γραμμής (800-5151 ΕΨΑΔ ή 2106555151) από 10:00 έως 18:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον είναι δυνατόν να επικοινωνούν και με το email της Δνσης: [email protected].

Επιθυμητή Τελική Κατάσταση η δημιουργία ενός μηχανισμού ενημέρωσης όλου του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού για θέματα μεταθέσεων, η άμεση επίλυση αποριών, η γνωστοποίηση στα στελέχη των ορθών υπηρεσιακών - τυποποιημένων διαδικασιών καθώς και η έγκυρη και έγκαιρη καθοδήγησή τους, που θα έχει ως αποτέλεσμα αφενός την ενίσχυση αισθήματος εμπιστοσύνης μεταξύ στελεχών και του ΓΕΣ/Β2 και αφετέρου την ανύψωση του ηθικού τους.

ΠΗΓΗ: http://www.stratiotikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ