2017-12-21 00:25:29
Φωτογραφία για Τον αναζητούσαν στην Αθήνα, αλλά κρυβόταν στο Μουζάκι της Καρδίτσας
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν στην περιοχή τους τον 58χρονο και

διαπίστωσαν από τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών Τον αναζητούσαν στην Αθήνα, αλλά κρυβόταν στο Μουζάκι της Καρδίτσας ένας 58χρονος Έλληνας φυγόποινος, που δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για υπεξαίρεση.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν στην περιοχή τους τον 58χρονο και διαπίστωσαν από τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας στον οποίο τον οδήγησαν, του έδειξε τον δρόμο για την φυλακή.

*** Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 45χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ