2017-12-21 23:23:02
Φωτογραφία για Συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγήθηκαν δύο άτομα με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, μετά από έρευνα, προέβη στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 41 και ενός 32 ετών, για παράνομο στοιχηματισμό μέσω διαδικτύου, σε μη αδειδοτημένη στοιχηματική ιστοσελίδα. ..

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος είχε αποκτήσει ειδική πρόσβαση στην ιστοσελίδα από τους διαχειριστές της και στη συνέχεια παρείχε πρόσβαση σε αυτήν σε δεκατρείς παίχτες, ώστε να στοιχηματίζουν. Αυτός στη συνέχεια λάμβανε από τους παίχτες τα προς στοιχηματισμό χρήματα και τα πίστωνε στους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα. Κατά τη διάρκεια της δράσης του, από τον περασμένο Μάρτιο έως τη σύλληψή του, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν στοιχηματιστεί 134036,8€.

Από τα χρήματα αυτά ένα μέρος κρατούσε ο συλληφθείς και τα υπόλοιπα έδινε στους διαχειριστές, οι οποίοι και καταζητούνται. Ο 32χρονος ήταν παίχτης-χρήστης της ιστοσελίδας, που στοιχημάτιζε στην ιστοσελίδα και για λογαριασμό άλλων παιχτών.

Με την έρευνα της αστυνομίας στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος σημειώσεων σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά τους, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.700 ευρώ. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο διαχειριστών της ιστοσελίδας και των υπολοίπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Froytakia777.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ