2017-12-26 15:00:38
Φωτογραφία για Στον ΠΑΟΚ δεν σκοράρει μόνο ο Πρίγιοβιτς
Η χρονιά ξεκίνησε επιθετικά για τον ΠΑΟΚ, από εκεί που τελείωσε. Η αιχμή του δόρατος ήταν ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και από πίσω οι Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και φυσικά ο Μάτος. Ο Ενρίκε έφυγε, ο Ολλανδός επιτελικός έμεινε στον πάγκο και πλέον όλοι τα περίμεναν από τους Πρίγιοβιτς και Μάτος. Όλα αυτά μέχρι και τον Οκτώβριο, μέχρι που μπήκε στην εξίσωση ο Μαουρίτσιο, αλλά και περιστασιακά ο Δημήτρης Πέλκας. Μετά τις εύκολες νίκες με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ άλλαξε δρόμο.

Μπορεί ο Πρίγιοβιτς να είναι το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι ο πρώτος του σκόρερ, αλλά πλέον δεν μόνος του. Τα γκολ του Πέλκα με τον Παναθηναϊκός, τα γκολ από στημένες φάσεις σε Ξάνθη, Πανιώνιο και Χανιά έδωσαν και θα δώσουν στο Δικέφαλο το κάτι παραπάνω. Άλλωστε δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη, να θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και να έχει μόνο έναν σκόρερ στηριζόμενη η ομάδα μόνο πάνω σε αυτόν. Το σκορ σε έναν πρωταθλητή τον δίνουν οι στημένες φάσεις, τα εξτρέμ που κινούνται στην πλάτη των αμυντικών, οι χαφ που πατάνε περιοχή, μακρινά σουτ από τους παίκτες του άξονα και φυσικά ένας καλός και ποιοτικός επιθετικός. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα χαρακτηριστικά
. Έχει τον Πρίγιοβιτς, έχει τον Μακ και τον Βιεϊρίνια με τον Λημνιό που μπορούν να του δώσουν γκολ από τα πλάγια, έχει τους Πέλκα και Ελ Καντουρί από τον άξονα και φυσικά τις στη στημένες μπάλες με τον Μάτος, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες, όπως τον Κρέσπο στην Ξάνθη, αλλά και τον Μαλεζά μέσα στα Χανιά.

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ