2017-12-26 15:01:12
Φωτογραφία για Η Gigi Hadid λατρεύει το λάδι καρύδας
Yπάρχουν κάποια πράγματα που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και το λάδι καρύδας είναι ένα απ’ αυτά. Έχει πολλαπλή χρήση το λάδι καρύδας, ενώ λειτουργεί εξίσου καλά, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά, αρκεί να ξέρεις πώς να το εφαρμόσεις!

Η Gigi Hadid πάντως ξέρει! Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο το χρησιμοποιεί πολύ συχνά με σκοπό να προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα στα όμορφα μαλλιά της.

Σε συνέντευξή της, η 22χρονη καλλονή είχε αποκαλύψει ότι το βάζει στα μαλλιά της πριν από κάθε φωτογράφηση, για να δείχνουν σούπερ λαμπερά.

Επίσης, έχει δηλώσει ότι όταν δεν έχει χρόνο να λούσει τα μαλλιά της, εφαρμόζει λίγο λάδι καρύδας στην ρίζα των μαλλιών της και το αφήνει να «κάτσει». Αυτό σίγουρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο από άποψη υγιεινής, παρόλα αυτά επιτρέπει με τον τρόπο αυτό να δράσει το λάδι καλύτερα, ενυδατώνοντας την τρίχα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, τότε βάζω λάδι καρύδας στα μαλλιά, τα πιάνω σε έναν κότσο και τα αφήνω, έτσι, δεν τα λούζω. Μπορείς να λουστείς φυσικά. Αλλά για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να αφήσεις έτσι τα μαλλιά σου για 3 ημέρες και να συνεχίζεις να εφαρμόζεις το προϊόν, και μετά να τα ξεπλύνεις».


ΟΚ, αυτό μπορεί να είναι πολύ ποσότητα λαδιού στα μαλλιά, παρόλα αυτά, αν δεν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου έτσι για τόσες ημέρες, μπορείς να κάνεις το εξής, σύμφωνα με την Gigi.

«Ξέπλυνέ τα πρώτα με μπόλικο νερό. Έπειτα, βάλε το σαμπουάν. Έτσι, τα μαλλιά σου θα παραμείνουν μαλακά και ενυδατωμένα».

Ευχαριστούμε Gigi για τα tips!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ