2017-12-31 19:17:25
Φωτογραφία για Το 2018 έχει ήδη… ανατείλει σε Αυστραλία
Το 2018 έχει ήδη… ανατείλει σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και σε νησιά του Ειρηνικού, που ήδη σήμαναν έναρξη του πλανητικού “μαραθώνιου” των εορταστικών εκδηλώσεων για το νέο έτος.

Λόγω της διαφοράς ώρας, το Σίδνεϊ ήταν στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) η πρώτη μεγαλούπολη που καλωσόρισε το 2018, με 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους να έχουν συγκεντρωθεί στις όχθες του εμβληματικού κόλπου της για να παρακολουθήσουν το παραδοσιακό θέαμα των πυροτεχνημάτων αυτή την ωραία καλοκαιρινή βραδιά.

Το θέαμα περιελάμβανε φέτος εκτοξεύσεις πυροτεχνημάτων στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να γιορτασθεί η νομιμοποίηση τον Δεκέμβριο του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου έπειτα από μια εθνική διαβούλευση που έδειξε πως η μεγάλη πλειονότητα των Αυστραλών υποστηρίζει αυτή τη μεταρρύθμιση.

«Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αποχαιρετίσουμε το 2017, τη χρονιά που τέσσερις κάτοικοι του Σίδνεϊ στους πέντε φώναξαν ‘ναι’ στην ισότητα όσον αφορά τον γάμο», δήλωσε η δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας, η Κλόβερ Μουρ.

Για μια ακόμα φορά πάντως οι Ασυτραλοί απέδειξαν ότι είναι αξεπέραστοι στα πυροτεχνήματα, χαρίζοντάς μας μαγευτικές εικόνες
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ