2018-01-01 12:49:42
Φωτογραφία για Ζωντανά, πάνω στην αλλαγή του χρόνου 2018, η Μαρία Μενούνος, έκανε το γάμο με τον επί 20 χρόνια σύντροφο της!
Ζωντανά, πάνω στην αλλαγή του χρόνου 2018, η Μαρία Μενούνος, έκανε το γάμο με τον επί 20 χρόνια σύντροφο της!

Οι περιπέτειες της υγείας της Μαρία Μενούνος, ομογενούς τηλεπαρουσιάστριας με καταγωγή από τη Μεσσηνία, μέσα στο 2017 ήταν πολλές. Την ώρα που η μητέρα της, Λίτσα, έδινε μάχη με τον καρκίνο, και η ίδια διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Τέλος καλό, όλα καλά, όμως για την κούκλα τηλεπαρουσιάστρια, η οποία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε ένα αναπάντεχο δώρο στους θαυμαστές της τηλεθεατές. Παντρεύτηκε τον καλό της Keven Undergaro στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης σε μια τελετή η οποία μεταδόθηκε από το κανάλι Fox στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος. Στην τελετή χρέη παπά –ή δημάρχου- εκτέλεσε ο Steve Harvey, δημοφιλής κωμικός, τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός που «βοήθησε» το ζευγάρι να ανταλλάξει τους όρκους του. Παρά τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Νέα Υόρκη –το παλτό του Harvey τα λέει όλα- οι νεόνυμφοι ήταν ιδιαιτέρως θερμοί και η τελετή κύλισε ρολόι.

Η Μενούνος και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν το 2016 –πάλι on-air- όταν αυτός ζήτησε το χέρι της στη διάρκεια live τηλεοπτικής εκπομπής.
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ