2018-01-04 20:39:47
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις Καμμένου για την Μακεδονία «Δεν δέχομαι τον όρο Μακεδονία για ΠΓΔΜ-Ο Κοτζιάς δεν είναι Μπακογιάννη να υποσκάπτει τον Πρωθυπουργό»
Ο κ. Καμμένος είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Νίκου Κοτζιά και εκτίμησε ότι «η διαπραγμάτευση θα είναι σκληρή».

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Η ΝΔ μου εναποθέτει τις ελπίδες της παρατάξεως γιατί είπε ότι θα ψηφίσει ότι θα ψηφίσω εγώ» Έκανε μάλιστα αναφορά στη σημερινή επέτειο ίδρυσης της ΕΡΕ, εμφανίζοντας εαυτόν ως συνεχιστή της ιδεολογίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Π.Καμμένος για Μακεδονία-

«Ο Κοτζίας δεν είναι ούτε Σαμαράς αλλα έλεγε άλλα έκανε, ούτε Μπακογιάννη να υποσκάπτει την χώρα»

Επιτέθηκε επίσης στον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ο κ. Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών άλλα συμφωνούσε και άλλα έκανε, και την κ. Μπακογιάννη ότι στο Βουκουρέστι υπονόμευσε τη στάση του Κώστα Καραμανλή.

Πηγή: ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις Καμμένου για την Μακεδονία «Δεν δέχομαι τον όρο Μακεδονία για ΠΓΔΜ-Ο Κοτζιάς δεν είναι Μπακογιάννη να υποσκάπτει τον Πρωθυπουργό»

ΠΗΓΗ: https://olympia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ