2018-01-05 15:52:22
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο 27χρονος Αλβανός ισοβίτης που δραπέτευσε από το Μεταγωγών
Ως «ιδιαίτερα σκληρό και επικίνδυνο κακοποιό» χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τον 27χρονο Αλβανό ισοβίτη, ο οποίος διαφεύγει ακόμα της σύλληψης μετά την απόδραση των τεσσάρων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Πρόκειται για «σκληρό» ποινικό που τον Οκτώβριο 2013 είχε δολοφονήσει με μαχαίρι ομοεθνή του στην οδό Άγιο Λουκά στα Πατήσια.

Ένα έγκλημα που αποδόθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, με τον δράστη να συλλαμβάνεται τρεις ημέρες αργότερα και να αποδίδεται στη Δικαιοσύνη.

Ο 27χρονος σήμερα Αλβανός δεν είχε διστάσει να μαχαιρώσει πολλές φορές τον ομοεθνή του, στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του (καθώς και του έτερου ομοεθνή του, καταδικασμένου για εμπόριο ναρκωτικών).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ελευθέρωσης κρατουμένων, σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθησαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για τον αξιωματικό υπηρεσίας, τον σκοπό κρατητηρίων, τον σκοπό του αστυνομικού κτιρίου και τον υπεύθυνο παρατήρησης των καμερών ασφαλείας της Διεύθυνσης Μεταγωγών, ενώ και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ.

Πηγή: reader.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ