2024-03-14 11:40:05
Φωτογραφία για Ποιος είπε : Ο χώρος της TV δεν είναι τόσο λαμπερός όσο φαίνεται...;
Για το αν και πόσο η επιτυχία έχει αλλάξει τη ζωή του, τις σπουδές του στη Νομική αλλά και για το αν υπήρξαν φορές που έβαλε τη δουλειά πάνω από την προσωπική του ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η επιτυχία τι ρόλο έπαιξε στη ζωή σας;

Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, νιώθω πλήρης, έτυχε στη ζωή μου να κάνω αυτό που αγαπάω. Η αγωνία πολλών νέων παιδιών είναι πώς θα τη βγάλουν, πώς θα κάνουν κάτι που τους αρέσει και να βγάλουν λεφτά. Κι εγώ το πέρασα όταν ξεκινούσα, δεν υπήρχε οικονομική άνεση.

Πώς ήταν ο Χρήστος τού τότε;

θυμάμαι ότι, όταν σπούδαζα στη Νομική, αναρωτιόμουν: «Τι θα κάνω τώρα; θα διαβάζω νόμους και θα τρέχω ως δικηγόρος;»... Με έπιανε το στομάχι μου στη σκέψη. Δεν μου ταίριαζε. Όταν βρήκα αυτό που με έκανε να «ανθίζω» και να αφιερώνω χρόνο, βρήκα τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας. Μία δημιουργία είναι για εμένα η παρουσίαση, γι’ αυτό δεν έκανα ποτέ τίποτα διεκπεραιωτικά. Για εμένα η επιτυχία στη δουλειά σημαίνει έναν ωραίο τρόπο ζωής. Ακόμη και όταν η προσωπική μου ζωή δεν ήταν αυτή που ήθελα, πάντα υπάρχει η δουλειά και λειτουργεί ως καταφύγιο.


Όταν η τηλεθέαση δεν ήταν αυτή που θέλατε, δεν σας έπεφταν τα φτερά;

Όχι, πάντα ένιωθα γεμάτος. Δεν έχουν τα νούμερα σημασία, δεν πέφτω στην παγίδα του εγωιστικού παιχνιδιού. Έχω μπει στο παρελθόν, όμως πρέπει να αποδέχεσαι ότι μπορεί και να χάσεις και πρέπει να βελτιωθείς.

Υπήρξαν φορές που βάλατε τη δουλειά πάνω από την προσωπική ζωή;

Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο, δεν μπορείς να μην το κάνεις... όσο κι αν το αποφεύγεις. Η τηλεόραση απαιτεί ατελείωτες ώρες. Το θέμα είναι να υπάρχει και ένα αντίκρισμα. Ο χώρος της TV δεν είναι τόσο λαμπερός όσο φαίνεται, είναι σκληρός.

Πηγή Τύπος tv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ