2018-01-05 18:52:12
Φωτογραφία για Εμπλοκή με το θέμα των δημοτικών τελών στο νέο Προϋπολογισμό του 2018;
Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν που έσκασε ξαφνικά το θέμα του τεράστιου δανείουτου ενός εκατομμυρίου ευρώ συν (δείτε εδώ), για ισοσκέλιση του Προϋπολογισμού (πρόβλημα στα ανταποδοτικά), αποτέλεσμα κατά την γνώμη μας της άθλιας οικονομικής διαχείρισης της δημοτικής αρχής, όπου τα χρήματα των δημοτών σπαταλιόταν αριστερά και δεξιά με σωρεία απ' ευθείας αναθέσεων για αμφιβόλου ποιότητας έργα και υπηρεσίες Τότε ένας από τους λόγους αναγκαιότητας λήψης του δανείου, σύμφωνα με την επιχειρηματολογία της δημοτικής αρχής, ήταν για να μην πάμε αναγκαστικά σε υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών.

Αλλά επειδή η αξιοπιστία των λόγων της δημοτικής αρχής, απλά δεν υφίσταται,μετά από λίγες ημέρες μας έφερε και πολύ σημαντικές αυξήσεις των δημοτικών τελών (δείτε εδώ).

Σήμερα μαθαίνουμε ότι στη προσπάθεια κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το 2018, και στις συνεννοήσεις που υπάρχουν με την Αποκεντρωμένη, υπάρχει εμπλοκή με τα δημοτικά τέλη και εμείς ρωτάμε εύλογα.

Νέος λογαριασμός έρχεται στους δημότες; Νέα αύξηση τελών μας έρχεται κατακούτελα; Πόσο ακόμη θα επιβαρυνθούν οι δημότες από τα οικονομικά σας κατορθώματα; Δεν πάει άλλο mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ