2024-02-29 09:56:38
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Όταν λέει κάποιος κάτι, δεν χρειάζεται να γίνεται θέμα στις εκπομπές...
Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα του Μega Kαλημέρα και εξήγησε γιατί το περασμένο ΣΚ τα «έβαλε» με τον Κωνσταντίνο Βασάλο σχολιάζοντας αυστηρά το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube όπου σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις. Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές», είχε πει στην εκπομπή του ο παρουσιαστής.

«Όχι ότι δεν πίστευα αυτό που είπα, αλλά πιστεύω ότι επειδή είχα τα νεύρα μου το τράβηξα λίγο περισσότερο. Το να λέει κάποιος κάτι όταν σχολιάζεις σε μία εκπομπή, δεν χρειάζεται να γίνεται θέμα στις εκπομπές, να πιάνεται κάποιος απ’ αυτό και να αρχίζουμε μετά κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει απάντηση. Τι σημαίνει; Σχολιάζω αυτό που ακούω», είπε ο παρουσιαστής αναφερόμενος στην αναπαραγωγή που έγινε των όσων είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ