2012-05-27 22:40:03
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας για κακοπληρωτές ενοικιαστές
Διαβάζω διάφορες καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες από ενοικιαστές και θα ήθελα να καταθέσω το δικό μου πρόβλημα, από τη μεριά του ιδιοκτήτη, αυτή τη φορά.  Το Μάρτιο του 2011 νοίκιασα ένα διαμέρισμα σε ένα ζευγάρι, για 1 χρόνο (ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ) παίρνοντας εγγύηση 2 ενοίκια. Από το δεύτερο κιόλας μήνα, άρχισαν οι καθυστερήσεις στην καταβολή του ενοικίου, με διάφορες προφάσεις, ενώ από το Νοέμβριο και μετά δεν με έχουν καθόλου πληρώσει. Αρχικά, λαμβάνοντας υπ'όψιν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση όλων, έκανα υπομονή (ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ!), πιστεύοντας τα λεγόμενα τους ότι είναι ζήτημα ημερών η εξόφληση μου. Μέσα Ιανουαρίου με πληροφορούν ότι πρόκειται να αδειάσουν το διαμέρισμα, και ότι δε χρειάζεται να πληρώσουν ενοίκιο, αφού μου είχαν δώσει την εγγύηση.

Από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχω πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, οι ενοικιαστές εξακολουθούν να διαμένουν μέσα, αδιαφορώντας πλήρως για το εξώδικο που έστειλα με το δικηγόρο μου , το Πάσχα, ενώ ταυτόχρονα, έχασα τρεις μέχρι στιγμής υποψήφιους ενοικιαστές!!!


Όταν διάβασα στις εφημερίδες, ότι η έξωση των κακοπληρωτών ενοικιαστών, δεν είναι πλέον τόσο χρονοβόρα όσο παλαιότερα, θεώρησα ότι η ταλαιπωρία μου έφτανε στο τέλος της. Μάταια όμως!!!!

Δυστυχώς ο νέος αυτός νόμος ισχύει,σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δικηγόρων, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!! Στη δική μου δηλαδή περίπτωση , που το συμβόλαιο έληξε από το Μάρτιο, και περιμένω να φύγουν από τον Φεβρουάριο, δεν ισχύει, και θα πρέπει να ακολουθήσω την παλαιά χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία των δικαστικών αγώνων.

Και ρωτώ λοιπόν. Εμάς τους ιδιοκτήτες που έχουμε επενδύσει κάποια χρήματα σε ένα διαμέρισμα, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ; Παρακαλώ να ληφθεί υπ'όψιν, ότι εκτός από τα ενοίκια, έμαθα πρόσφατα ότι ούτε τα κοινόχρηστα έχουν πληρώσει τους τελευταίους 3 μήνες, ούτε το νερό (το οποίο παραμένει φυσικά στο όνομά μου), ενώ ταυτόχρονα , παρά τις επίμονες οχλήσεις μου, δεν μου έχουν παραδώσει τα ειδοποιητήρια των 2 χαρατσιών που έχουν παραλάβει, ούτως ώστε να τα πληρώσω.

ΥΓ. Η εν λόγω οικογένεια κυκλοφορεί με δύο αυτοκίνητα: ένα Mercedes και ένα Lexus!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ