2024-02-21 08:25:01
Φωτογραφία για Καταγγελία για το «Famagusta» του Mega: «Δεν έδωσα συγκατάθεση για την ιστορία μου»



Η ανάρτηση του κ. Γιώργου Γαλήνη και το ντοκιμαντέρ

Ησειρά «Famagusta» από την προβολή του πρώτου επεισοδίου στον «αέρα» του Mega προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλας στους τηλεθεατές. Η δραματουργική απεικόνιση της τουρκικής εισβολής εναλλάσσεται με τους ήρωες του «Famagusta» σήμερα, 50 χρόνια μετά την κυπριακή τραγωδία και τη μνήμη που είναι αδύνατο να σβήσει.

Οι ιστορίες που ξετυλίγονται σε κάθε επεισόδιο προκαλούν ρίγη.

Ωστόσο, ο κ. Γιώργος Γαλήνης προχώρησε σε μια ανάρτηση – καταγγελία σε ότι αφορά το σχετικό επεισόδιο της σειράς «Famagusta». Ο κ. Γαλήνης στην καταγγελία του κάνει λόγο για ξεκάθαρη αντιγραφή και αναπαραγωγή περιεχομένου χωρίς την σχετική άδεια.



Ο κ. Γαλήνης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην καταγγελία του είχε μιλήσει για την ιστορία της οικογένειάς του στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Κλάτσες δκυολοήτιτζιες» του Γαβριήλ Χρυστοστόμου το 2019 και υποστηρίζει πως είδε την ιστορία του να αναπαράγεται στην σειρά «Famagusta» παρόλο που αρνήθηκε στον σεναριογράφο την αναπαραγωγή της.



Ο κ. Γαλήνης επισημαίνει επίσης ότι ούτε ο καθηγητής του σχολείου στο οποίο μίλησε, ούτε τα παιδιά που εργάστηκαν για την παραγωγή του ερωτήθηκαν για το αν η δουλειά τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη σειρά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ