2012-05-27 23:24:28
Φωτογραφία για H ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ 3ο ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ (84-72)
Όπως τον περιμέναμε πήγε ο σημερινός αγώνας, αφού αμέσως μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ έχει τύχη στο ΣΕΦ, εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί.

Αυτό έκανε η ομάδα μας (αν έλειπε και η αστοχία στις βολές...) που παρουσιάστηκε με περισσότερη ενέργεια για ακόμα μία φορά και απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να χαθεί μόνο με...αυτοκτονία και κανείς στο λιμάνι δεν είναι διατεθιμένος να συμβεί αυτό. Ούτε ο κόσμος (που σήμερα ήταν πολύ πιο δυνατός απ'τον πρώτο τελικό και έτσι πρέπει), αλλά ούτε και οι παίκτες μας που μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να κάνουν το 2-1!

Το κατάφεραν λοιπόν και πλέον λείπει το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση ΚΑΙ του πρωταθλήματος.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης μας ξεχωριστά :

Βασίλης Σπανούλης : Ο αρχηγός βάλθηκε να αποδείξει στους...αντικειμενικούς που μετρούσαν τα στατιστικά του στους προηγούμενους αγώνες με τον Παναθηναϊκό ότι...γελάει μαζί τους! Με 15 πόντους και μεγάλη προσφορά στο κατέβασμα της μπάλας και την οργάνωση του παιχνιδιού ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού σήμερα, αφού περιόρισε σημαντικά τα λάθη του (2 λάθη).


Έισι Λο : Στην επανεμφάνισή του βοήθησε πολύ την ομάδα με τους 9 πόντους που πέτυχε και πρόσφερε πολύτιμες ανάσες στο κατέβασμα της μπάλας. Είχε και 3 ασίστ στο ενεργητικό του, εκ των οποίων η μία-κάθετη προς τον Πρίντεζη, μαγική!

Kώστας Σλούκας : Έπαιξε λίγο, έκανε κάποια λάθη, αλλά πρόσφερε κυρίως στον αμυντικό τομέα με το ατελείωτο κυνήγι που έκανε στα γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Βαγγέλης Μάντζαρης : Έκλεψε μπάλες, σκόραρε 5 πόντους και πίεσε πολύ στο κατέβασμα της μπάλας από τον Παναθηναϊκό. Αρκετά καλός αλλά μπορεί σίγουρα καλύτερα.

Μάρκο Κέσελ : Ονειρεμένο ξεκίνημα που δεν περίμενε κανείς,ήταν αυτός που δημιούργησε τη διαφορά του Ολυμπιακού από την αρχή που δεν κατάφεραν ποτέ να μαζέψουν οι πράσινοι κάτω από τους 8 πόντους. Αρκετά καλός σήμερα, βοήθησε αρκετά και στην άμυνα.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους : "Φονικό" σουτ και σήμερα, με 2/3 τρίποντα στο λίγο χρόνο που έπαιξε. Βοήθησε όσο χρειαζόταν.

Κώστας Παπανικολάου : Μπορεί να μην πρόσφερε τόσο στο σκοράρισμα, αλλά από τα στατιστικά του και μόνο (6 πόντοι,2/3τρίπ., 5ρ., 2ασ., 4κλ., 2λ.) περνάει στους διακριθέντες. Αθόρυβη δουλειά και απίστευτη ενέργεια!

Πέρο Άντιτς : Μέτριος σήμερα, έδωσε και έχασε μάχες, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα (3) λάθη στη σημερινή αναμέτρηση.

Γιώργος Πρίντεζης : Ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του Θρύλου σήμερα με πολύ καλά στατιστικά (16 πόντοι,5/6δίπ., 2/2τρίπ., 0/1β., 2ασ.). Άψογος τόσο επιθετικά,όσο και αμυντικά.

Κάιλ Χάινς : Δεν τράβηξε τόσο πολύ στο σκοράρισμα σήμερα (6 π.), αλλά έπαιξε λιγότερο. Βοήθησε πολύ κυρίως στον αμυντικό τομέα.

Τζόι Ντόρσεϊ : Δεν πήρε πολλές προσπάθειες και...καλύτερα αφού ήταν άστοχος σήμερα. Πέτυχε μόλις 2 πόντους (0/4δίπ., 2/6β., 1-8ρ., 2ασ.), αλλά ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη στην άμυνα που ήταν και πάλι πολύ καλός και φόβητρο στη ρακέτα για τους πράσινους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ