2023-09-29 07:30:01
Φωτογραφία για Aποκάλυψε τη συμφωνία που έκανε και την οδήγησε στον τελικό του Survivor
Η Ορθούλα Παπαδάκου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο Survivor του 2003.

Η πρώην παίκτρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, κανένας παίκτης δεν γνώριζε τον άλλο. Εγώ έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία».

Στη συνέχεια, εξήγησε την στρατηγική που ακολούθησε. «Πριν τη δεκάδα, κάναμε με την Ευαγγελία και άλλον έναν συμπαίκτη μας μια μικρή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ήταν στρατηγική για να επιβιώσουμε. Πριν την τριάδα, κάποιος συμπαίκτης μου πήγε να σπάσει τη συμφωνία», δήλωσε.

«Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά και μας κράτησαν 50.000 φόρους από το έπαθλο. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε την ίδια μέρα που το βάλαμε αγγελία», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τη διαφορά που έχει το νέο Survivor σε σχέση με το παλιό, είπε: «Η διαφορά με το καινούριο Survivor είναι ότι στο δικό μας ψήφιζαν οι παίκτες. Όταν άρχισε η προβολή στην τηλεόραση, εμείς είχαμε γυρίσει από τη Μαλαισία. Ξέραμε στο περίπου τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε».

«Κάποια στιγμή που βγήκε ένας παίκτης που ήταν φαβορί, έφαγα πάρα πολύ ξύλο. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα, θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει», πρόσθεσε κλείνοντας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ