2012-05-28 00:07:05
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΟμαχία, το νέο σπορ του ΠΑΣΟΚ. Ποιοι αναδεικνύονται πρωταθλητές
Το χειρότερο είδος της προεκλογικής πανίδας που κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι οι... δαγκωμένοι του ΠΑΣΟΚ. Εκείνα δηλαδή τα στελέχη του πριν λίγο καιρό κραταιού Κινήματος, που δεν εννοούν να το πάρουν απόφαση ότι βλέπουν τη σκόνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι στο ΠΑΣΟΚ ανθεί τελευταία το άθλημα της...ΣΥΡΙΖΟμαχίας. Και φυσικά υπάρχουν οι πρωταθλητές.

Εκείνοι που ξεσπούν σε υστερικές κατηγορίες, σαν τους ποδοσφαιριστές που όταν η ομάδα τους χάνει τα βάζουν με όλους και κυρίως με τον αντίπαλο που δεν έπαιξε καθαρά και τόλμησε να τους κερδίσει. Και με τη διαιτησία φυσικά.

Έτσι και ορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ, που είχαν συνηθίσει το ΣΥΡΙΖΑ ως...μικρή ομάδα, λένε ότι τους κατέβει τώρα, αντί να δουν με ρεαλισμό ότι στην πολιτική αργά ή γρήγορα ο καθένας πληρώνει ή πληρώνεται κατά τα έργα του.

Ποιοι είναι οι πρωταθλητές της ΣΥΡΙΖΟμαχίας στο ΠΑΣΟΚ σήμερα;

Η Φώφη πρώτα-πρώτα, που όταν λέει τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ τρέμει το πάνω χείλος της, σαν να μιλάει για κάποιον που της έκλεψε τα χρυσαφικά.

Η Μιλένα, που δεν συγχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι στέρησε από τη Βουλή την παρουσία της. Και λέει όσα παίρνει η σκούπα για το σχηματισμό αυτο της αριστεράς, ξεχνώντας ότι τα δικά της ναι, όχι, ναι και όχι, για το μνημόνιο πλήρωσε.

Η Δρέττα, που ως πρώην του Συν, δεν συγχωρεί τους πρώην συντρόφους της, που φταίνει για όλα, ακόμα και γαι τον καιρό..

Η Αννούλα Διαμαντοπούλου, που εξηγεί με ύφος σχεδόν μοχθηρό πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει οπωσδήποτε τη χώρα.

Οι γυναίκες προηγούνται, αλλά δεν είναι μόνο αυτές.

Ο Γιώργος Φλωρίδης, αν και πρώην του ΠΑΣΟΚ,είναι ο πρωταθλητής της ΣΥΡΙΖΟμανίας. Κατεβάζει κυριολεκτικά καντήλια για τον Τσίπρα και την παρέα του.

Ο Λοβέρδος έχει το στυλ του εκθρονισμένου πρίγκιπα και με το πιο παγερό ύφος αραδιάζει τις πιο τρομερές καταστροφές που συνεπάγεται η υπερψήφιση του Τσίπρα.

Ο Πάγκαλος, που εξορίστηκε από την πολιτική σκηνή αλλά όχι από την τηλεοπτική, αναδεικνύεται και πάλι μέγας υβριστής και κακιωμένος. Το τι λέει δε λέγεται, μέχρι τσο... είπε τον Τσίπρα.

Και επικεφαλής στη μεγάλη παρέα των... πρωταθλητών του είδους είναι ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος. ο οποίος κάθε τόσο ανακαλύπτει κάποια ειρωνική ατάκα, για να τροφοδοτήσει τις μπαταρίες των πιστών της Ιπποκράτους, οι οποίοι έχουν έλλειψη μεγάλων λόγων αυτό τον καιρό.

Για τον Ανδρουλάκη έχουμε καιρό ν' ακούσουμε. Αυτός αγνοείται.

kentrinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ