2018-01-08 15:07:18
Φωτογραφία για 36χρονη κέρδισε 2 δισ. δολάρια σε 4 ημέρες
Η άνοδος της μετοχής της Country Garden Holdings Co., της περισσότερο αναπτυσσόμενης εταιρείας της Κίνας ως προς τις πωλήσεις, αύξησε την περιουσία της αντιπροέδρου Yang

Huiyan κατά 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια - και αυτό συμβαίνει μόλις στις τέσσερις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης του έτους.

Η Yang, μέτοχος με εκτελεστικές αρμοδιότητες της Country Garden, είδε την περιουσία της να φθάνει στα 25,6 δισ. δολάρια από τις 5 Ιανουαρίου για να καταταχθεί ως το πέμπτο πλουσιότερο άτομο στην Κίνα, σύμφωνα με τον Δείκτη Bloomberg Billionaires. Αυτό συνέβη, πριν οι μετοχές της Country Garden αυξηθούν κατά 6,9% τη Δευτέρα στη χρηματαγορά του Χονγκ Κονγκ, μεγαλώνοντας έτσι το ετήσιο κέρδος της κατά περισσότερο από 16%. Η 36χρονη Yang είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας και η νεότερη δισεκατομμυριούχος της χώρας, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg. Το 2005, ο πατέρας της μεταβίβασε το μερίδιό του και τις αρμοδιότητές του "λόγω της πρόθεσής του να εκπαιδεύσει την Yang Huiyan ως διάδοχο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος της οικογένειας" στον όμιλο, δήλωσε η Country Garden στο αρχικό ενημερωτικό δελτίο της για το 2007.


Η Country Garden είναι ένας από τους ωφελημένους της έκρηξης στην αγορά ακινήτων της Κίνας, η οποία έχει οδηγήσει σε άνοδο των κερδών και των πωλήσεων, ειδικά για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της χώρας. Η εταιρεία ανέφερε προκαταρκτικά 2017 συμβάσεις πώλησης 550,8 δισεκατομμυρίων γιουάν (85 δισεκατομμύρια δολάρια) την Παρασκευή, υπερβαίνοντας το στόχο των 500 δισεκατομμυρίων γιουάν που παρείχε τον Αύγουστο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ