2018-01-09 08:14:38
Φωτογραφία για Κρίσεις στην ΕΛΑΣ: Light, αλλά... με πολλές αλλαγές
Ο Ιούλιος Καίσαρας πριν να διαβεί το Ρουβίκωνα τo 49 π.Χ. και βαδίσει κατά της Ρώμης για να εγκαθιδρύσει την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είχε πει την ιστορική φράση, alea jacta est (ο

κύβος ερρίφθη). Στην αστυνομία σε ότι αφορά στο ζήτημα των κρίσεων φαίνεται πως όλα έχουν κριθεί σε ότι αφορά στο πρόσωπο του αρχηγού που θα ηγηθεί του σώματος τον επόμενο χρόνο, πλην όμως από εκεί και κάτω τα πράγματα εξακολουθούν να παραμένουν θολά.

Το σίγουρο είναι ότι αποχωρεί ένας από τους 6 αντιστράτηγους και θα δοθεί μάχη από εκεί και κάτω για το αν υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση και ποιος θα πάρει τον κοντό κλήρο. Οι πληροφορίες σημειώνουν αφενός πως θα υπάρξει δεύτερη αποχώρηση, αφετέρου στα ύπατα των ανωτάτων στερεώματα θα διατηρηθεί το γυναικείο άρωμα με αρμοδιότητα το προσφυγικό.

Πιο κάτω, στους υποστράτηγους και κυρίως στις νευραλγικές θέσεις, ΓΑΔΑ, ασφάλεια Αττικής και φυσικά στις εσωτερικές υποθέσεις που θα υπάρξει ούτως ή άλλως διάδοχη κατάσταση, επίκεινται καθολικές αλλαγές μετά τις 21 Ιανουαρίου που όπως έχει γράψει το bloko.gr θα ξεκινήσουν οι κρίσεις.
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ