2018-01-09 10:14:41
Φωτογραφία για ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΝΕΙ Η ΛΑ.Ε.
Τα γραφεία που μισθώνει η Λαϊκή Ενότητα πλειστηριάζονται αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη. Οργίλη ήταν η αντίδραση του πρόεδρου του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος τονίζει πως θα επιχειρήσει να σταματήσει τον πλειστηριασμό. «Ας με συλλάβουν. Αν θέλουν δικτατορία ας με συλλάβουν».

Σημειώνεται ότι τα γραφεία βρίσκονται στη οδό Πατησίων 14, στην Στοά Φέξη και η ΛΑ.Ε. τα ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, του οποίου το ακίνητο βγαίνει αύριο σε πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑ.Ε. «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑ.Ε. εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑ.Ε., αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑ.Ε., ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑ.Ε. και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε., εφ' όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ