2018-01-09 10:19:25
Φωτογραφία για Κύπρος: Ελεύθερος υπό όρους κατηγορούμενος για παρενόχληση παιδιών
Ελεύθερος υπό όρους μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου αφέθηκε ο 56χρονος από την Πάφο ο οποίος φέρεται να εκμεταλλεύθηκε ανήθικα δύο οκτάχρονα αγόρια τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2017 αντίστοιχα.

Ο 56χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την προαναφερθείσα ημερομηνία για να απαντήσει αυτός αν παραδέχεται ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Μέχρι τότε, βάσει της απόφασης του δικαστηρίου, ο 56χρονος θα παραμείνει ελεύθερος υπό όρους. Συγκεκριμένα, υπέγραψε εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 80 χιλιάδων ευρώ, θα παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό τρεις φορές την ημέρα, θα παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list.

Ο 56χρονος φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο ανήλικων αγοριών, να τα είχε απομονώσει σε συγκεκριμένο χώρο και να είχε δείξει σ’ αυτά εικόνες πορνό στην οθόνη του κινητού του.

Τα δύο παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και την υπόθεση ξεκίνησε να διερευνά με πάσα διακριτικότητα το Αρχηγείο Αστυνομίας. Σύμφωνα με τη καταγγελία οι πράξεις έγιναν στις 27 Οκτωβρίου και στις 13 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου αντίστοιχα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ