2018-01-09 13:40:19
Φωτογραφία για Δείτε τι προβλήματα δημιουργεί στις γυναίκες η πολύ... συνουσία!
Όπως αποκαλύπτουν ειδικοί του πανεπιστημίου του Οχάιο η έντονη επαφή, η οποία γίνεται μόνιμη συχνά πυκνά, μπορεί να εντοπιστεί σε πολλά σημεία του γυναικείου σώματος.

Ο εγκέφαλος δέχεται άπειρα σήματα με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται. Δίνει εντολή να απελευθερωθούν ορμόνες ενώ την ίδια στιγμή τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται. Αυτό έχει σαν συνέπεια η γυναίκα να ζαλιστεί ή και να παρουσιάσει συμπτώματα ναυτίας!

Μάλιστα, αυτό παρατηρείται και στους άνδρες: η έντονη επαφή (και η συνεχόμενη) συνήθως του ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος (πυρετός).

Επιπλέον, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης εντόπισαν ότι η πολύ επαφή προκαλεί κατάθλιψη στις γυναίκες, ή μια διάθεση θλίψης! Όπως προέκυψε από έρευνα του πανεπιστημίου, 1 στις 3 γυναίκες δήλωσε ότι αφού τελειώσει η πράξη νιώθει λυπημένη και θέλει να κλάψει.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό οφείλεται στις ορμόνες που απελευθερώνει ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της επαφής, οι οποίες μόλις τελειώσει η πράξη χάνονται και δημιουργούν μια θλίψη... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ