2012-05-28 03:32:10
Φωτογραφία για “The Possession”. Ένα ωραίο θρίλερ ή μια ακόμα πατάτα;
Μια καλή ταινία τρόμου πλέον θεωρείται κάτι το πολύ σπάνιο. Τον τελευταίο καιρό η μια κακή ταινία τρόμου υποδέχεται την άλλη καθώς οι φαν του συγκεκριμένου είδους έχουν αρχίσει να χάνουν την πίστη τους σε αυτό. Το “The Possession” φιλοδοξεί να τα ανατρέψει όλα αυτά. Θα είναι κι αυτό άλλη μια ταινία του σωρού ή, επιτέλους, θα δούμε μια καλή ταινία τρόμου;

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, οι Clyde και Stephanie Brenek δεν βρίσκουν κάποιο λόγο ανησυχίας όταν η κόρη τους Em παθαίνει μια εμμονή με ένα ξύλινο κουτί αντίκα που αγόρασε σε ένα παζάρι. Όταν όμως η συμπεριφορά της αρχίζει να γίνεται πολύ περίεργη, ανακαλύπτουν πως έχει δαιμονιστεί από ένα δαίμονα που ήταν φυλακισμένος στο κουτί και έχει σκοπό να κατασπαράξει την ψυχή της.

Το trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε στο internet δείχνει η ταινία να έχει ένα ενδιαφέρον. ΟΚ, έχουμε ξαναδεί ταινίες με κατάρες, δαίμονες, δαιμονισμένα παιδιά και όλα τα συναφή, αλλά αυτό έχει κάποιες σκηνές και ίσως, τελικά, να έχουμε μια αξιοπρεπή ταινία τρόμου. Στα θετικά της ταινίας πρόσθεσε και την παραγωγή από τον Sam Raimi και τους Jeffrey Dean Morgan και Kyra Sedwick στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Δανού Ole Bornedal που είχε κάνει και το “Night Watch” το 1997 με τον Ewan McGregor.

Για την ώρα δες το trailer της ταινίας η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει 31 Αυγούστου στην Αμερική, χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες εξόδου στην χώρα μας.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο David Cameron παίζει Fruit Ninja!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο David Cameron παίζει Fruit Ninja!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ