2024-03-12 10:40:04
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους για ακόμα μια μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ
Η Μουσική εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Νύχτα στάσου», που παρουσιάζουν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος, φαίνεται να οδεύει στο φινάλε της.

Καθώς η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε αλλαγές των μουσικών της εκπομπών της τη νέα σεζόν, με την αγαπημένη εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη να ρίχνει τίτλους τέλους, είναι πολύ πιθανό να έρχεται και το τέλος της εκπομπή «Νύχτα στάσου», στην οποία εκτός από τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου, είναι και η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο ιστορικός ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real Life στην Real News, ο λόγος που πλησιάζει στο φινάλε της είναι η μουσική αυτή εκπομπή ότι δεν πέτυχε τους στόχους τόσο της ΕΡΤ όσο και των συντελεστών της.

Να πούμε βέβαια ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, αν και όπως όλα δείχνουν το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό, την ώρα μάλιστα που η ΕΡΤ ήδη έχει ξεκινήσει να βρει νέες προτάσεις για μουσικές εκπομπές που θα μπουν στο πρόγραμμα της τη νέα σεζόν.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ