2018-01-09 20:25:45
Φωτογραφία για Η βασιλόπιτα του Πάνου και η «ψηφιοποίηση» του ΥΠΕΘΑ
Η σύμπτωση να κερδίσει το φλουρί ο υπουργός που έφερε τη βασιλόπιτα στο Υπουργικό σχολιάστηκε από πολλούς, που έκαναν λόγο για «σημα­δεμένο» κό­ψιμο, κατη­γορία που δεν δέχθηκε ο Καμμένος Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά. Όλως περιέργως, το κλίμα ήταν κάτι παραπά­νω από καλό, γεγονός που δεί­χνει ότι, παρά τη δύσκολη φετι­νή χρονιά, στην κυβέρνηση πι­στεύουν πως θα τα καταφέρουν. Κάποια στιγμή λοιπόν, ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν σε εξέλι­ξη, ο Πάνος Καμμένος παρατή­ρησε ότι δεν μερίμνησε κανείς να φέρει μια βασιλόπιτα, έτσι, για να πάει καλά η χρονιά. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατά­σταση στα χέρια του. Έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις και σε χρόνο dt έφτασε στην αίθου­σα η... πολυπόθητη βασιλόπιτα. 

Όταν η συνεδρίαση ολοκληρώ­θηκε, ο υπουργός Άμυνας άνοι­ξε το κουτί και φώναξε τον Αλέξη Τσίπρα να κόψει τη βασιλόπι­τα. Ο πρωθυπουργός, εκτός από τα κομμάτια για τους υπουργούς, έκοψε και ένα κομμάτι για τον Χριστό
. Τότε, ο Νίκος Παππάς πέταξε την ιδέα για το «έπαθλο» από το φλουρί. Ο υπουργός που θα το έβρισκε θα κέρδιζε πρώτος την ψηφιοποίηση των υπηρεσι­ών του υπουργείου του. Βέβαια, η δράση αυτή ήταν ήδη σχεδιασμένη από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, απλά ο Παππάς το πρότεινε για να έχει ενδιαφέρον η διαδικασία. Το φλουρί έπεσε στον άνθρωπο που... έφερε τη βασιλόπιτα, δηλαδή στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος κέρδι­σε έτσι και το «έπαθλο» του Νί­κου Παππά.

(ΕΘΝΟΣ-09/01/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ