2012-05-28 10:00:19
Φωτογραφία για Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζόμενων στα ΜΜΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αγωνιστικά, διαχρονικά και με όλους τους τρόπους, έχουμε αντιδράσει και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά μας απέναντι στα δεινά που οι κυβερνήσεις της Τρόικας και οι δοτοί και υποταγμένοι πολιτικοί, μας έχουν επιβάλει.

Ακόμα και σε αυτή τη συγκυρία  που η χώρα ταλανίζεται απ’ τους κάθε λογής τοκογλύφους, δεν υπάρχει ένας που να μπορεί να δώσει λύση και να σταματήσει τον κατήφορο που έχει υποστεί η επαγγελματική μας αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει ένας που να μπορεί να δώσει λύση στα καίρια και κρίσιμα προβλήματα που δρουν ανασταλτικά στην άσκηση της δουλειάς μας

Όλα γκρεμίζονται !

Κανείς δεν θα μας σώσει παρά μόνο ο συνεχής αγώνας και η διεκδίκηση.

Οι εργαζόμενοι έχουν και μνήμη και κρίση.

Αυτή την ώρα πρέπει αλληλέγγυοι να στηρίξουμε τα Σωματεία, που είναι ότι ζωντανό έχει απομείνει για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και που παρά τα λάθη και τις παραλείψεις τους, ούτε δοτά είναι, ούτε υποταγμένα – όπως είναι οι σφετεριστές της ψήφου του ελληνικού λαού.


Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους και σε όλες τις οργανώσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που δίνουν αγώνα για το αυτονόητο, απεργώντας :

(α) Για το συνταγματικό δικαίωμα στη δουλειά,

(β) Για την υπογραφή των ΣΣΕ,

(γ) Για την υπογραφή των ΚΥΑ,

(δ) Για την άρση της άνισης μεταχείρισης στις εκτός έδρας μετακινήσεις,

(ε) Για να πάψει η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής  δράσης

και για άλλα φλέγοντα θέματα από τα οποία εξαρτάται το μέλλον των ιδιωτικών επιχειρήσεων των ΜΜΕ αλλά και της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει και συμπαρίσταται στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 28-05-2012 που έχει κηρύξει το Διασωματειακό των ΜΜΕ .

Ο πυλώνας των αγώνων για την ανατροπή είναι και πρέπει να είναι τα Συνδικάτα με μαζική συμμετοχή για τη δυναμική αντιπαράθεση και για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται ενάντια στη φτωχοποίηση και τον αφανισμό του ελληνικού έθνους.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές (27-5-2012)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές (27-5-2012)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ