2018-01-13 09:56:41
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
H Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι «εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Ν.Δ. θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Αναφορικά με τα επιδόματα αλλά και τις ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «Σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου».

Αναφορικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «Είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ