2018-01-13 10:55:25
Φωτογραφία για Σε χώρους του Στρατού τα εκρηκτικά που μετέφερε το πλοίο «Andromeda»
Στην άμεση απομάκρυνση από το λιμάνι του Ηρακλείου, των εκρηκτικών που εντοπίστηκαν στο πλοίο «Andromeda», προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τη δρομολόγηση της αμέσου απομακρύνσεως των εκρηκτικών που έχουν εντοπιστεί και δεσμευτεί στο πλοίο “Andromeda” στο λιμάνι του Ηρακλείου και η μεταφορά τους σε ασφαλείς χώρους του Στρατού ανακοίνωσε με δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός δήλωσε ότι «το Λιμενικό έχει ήδη αποθηκεύσει με ασφάλεια τα εκρηκτικά σε χώρους του λιμανιού και σε συντονισμό με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δρομολογείται η άμεση απομάκρυνση και μεταφορά τους σε χώρους του στρατού».

Από την πλευρά του στρατιωτικές πηγές του ΓΕΕΘΑ επισήμαναν ότι το όλο θέμα ήδη μελετάται από τους στρατιωτικούς, αλλά την παρούσα χρονική στιγμή δε μπορεί να λεχθεί ακόμα κάτι συγκεκριμένο, είναι όμως γεγονός ότι τον συντονισμό της όλης επιχειρήσεως έχει αναλάβει πλέον το ΓΕΕΘΑ.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Αρναουτάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικώς τόσο με τον υπουργό Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλή, όσο και με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευ.Αποστολάκη ΠΝ, ζητώντας τους να προχωρήσουν στην «άμεση απομάκρυνση των εκρηκτικών από την Κρήτη», όπως χαρακτηριστικώς τόνισε.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ