2018-01-13 18:44:46
Φωτογραφία για Σπίτι στην Αυλίζα είχε μετατραπεί σε «κατάστημα» πώλησης ναρκωτικών
Σημαντικό χτύπημα σε μία από τις πιο ενεργές ομάδες που διακινούσε ναρκωτικά με έδρα το λόφο Αυλίζας στο Μενίδι κατάφερε το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι

σπίτι που βρίσκεται στο λόφο έχει μετατραπεί σε «κατάστημα» πώλησης ναρκωτικών.

Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 403,5 γραμμαρίων, κοκαΐνης βάρους 20,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 639,7 ευρώ. Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της 10ης Ιανουαρίου από τους άνδρες του Τμήματος με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ και των Τ.Α.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Συνελήφθησαν ένας 19χρονος, ένας 21χρονος, ένας 36χρονος και μία 21χρονη γυναίκα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά, ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή των Αχαρνών, τις οποίες αποθήκευαν στην οικία τους την οποία χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο των παράνομων δραστηριοτήτων τους.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή στον οποίο θα βρεθούν τη Δευτέρα.

katechaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ