2018-01-15 02:00:49
Φωτογραφία για Αυτό είναι το πιο ακριβό κρασί του κόσμου
Με τιμές που ξεκινούν από 25.000 ευρώ ανά φιάλη, το AurumRed Gold θεωρείται το ακριβότερο κρασί στον κόσμο. Παράγεται από αμπέλια Tempranillo που πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 ετών και στην ολοκλήρωση της παραγωγής του χρησιμοποιούνται σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κρασί τόσο διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα, είναι η χρήση της θεραπείας με όζον κατά την παρασκευή του, μιας εναλλακτικής ιατρική θεραπείας που χρησιμοποιείται γενικά για τη θεραπεία του καρκίνου,  του AIDS, της σκλήρυνση κατά πλάκας και για πολλές ακόμη ασθένειες.

Ο Hilario Garcia, ο οποίος παράγει το κρασί AurumRed Gold σε ένα μικρό αμπελώνα στην La Mancha της Ισπανίας, εξοικειώθηκε με τη θεραπεία με όζον, αφού τη χρησιμοποίησε για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη σπονδυλική στήλη του, που του είχε προκαλέσει παράλυση στο κάτω μέρος του σώματός του. Μετά την επιτυχία της θεραπείας, αποφάσισε να πειραματιστεί στο εργαστήριό του και να προσπαθήσει να την εφαρμόσει στην οινοποίηση, μέσω της εισαγωγής όζοντος στο νερό που χρησιμοποιεί για τα αμπέλια. Η θεραπεία με όζον είναι απλώς η αύξηση του οξυγόνου, η οποία είναι μια πολύ δραστική μορφή καθαρού οξυγόνου.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ