2018-01-15 21:45:12
Φωτογραφία για Γι' αυτό έφυγε η Χριστίνα Βραχάλη από τον ΣΚΑΪ! [video]
Σε αποκάλυψη προέβη η όμορφη αθλητικογράφος Στο «Όλα Καλά» και τη Μαρία Λουίζα Βούρου μίλησε η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη. Μεταξύ άλλωβ σχολίασε το διαζύγιό της με τον όμιλο ΣΚΑΪ και την διακοπή της συνεργασίας τους μετά από 14 χρόνια, ενώ δεν αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες για συμμετοχή της σε χορευτικό show.

«Το γεγονός ότι μια σχέση διακόπτεται, δεν παύει να αλλάζει ο τρόπος ζωής του. Τη δουλειά μου την κάνω πάρα πολλά χρόνια, είναι αυτή που με ανέδειξε, αυτή που αγαπώ πολύ. Απλώς κάποια στιγμή φτάνει η ώρα που πρέπει να φύγεις και να γυρίσεις σελίδα. (…) Πολύ δύσκολη απόφαση και η αλήθεια είναι ότι είναι μια απόφαση που δεν την είχα πει σε κόσμο, την δούλευα αρκετό καιρό. Ήταν σαν να παίρνεις διαζύγιο μετά από 14 χρόνια, αλλά όχι με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς, γιατί εκεί όντως είχα δημιουργήσει μια οικογένεια» απάντησε η αθλητικογράφος για τη διακοπή συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση για το αν θα συμμετέχει τελικά στο «Dancing With The Stars» όπως γράφτηκε η Χριστίνα Βραχάλη δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και να μπει… στον χορό του show.

Δε δίστασε επίσης να αποκαλύψει για τα προσωπικά της ότι είναι εκείνη η τυχερή της σχέσης που βρίσκεται και αισθάνεται ευγνώμων για αυτό που της συμβαίνει στη ζωή της.

Απέκλεισε μάλιστα τη συμμετοχή της από κάποιο πιθανό reality επιβίωσης στο μέλλον.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ