2018-01-17 14:21:14
Φωτογραφία για Ενδείξεις χωρίς αποδείξεις για μίζες στο ΣΑΛ Λευκωσίας
Μετά από δυο χρόνια ολοκληρώθηκε το έργο των Ανακριτικών αρχών αναφορικά με τις έρευνες για μίζες και υπερπληρωμές στο Αποχευτευτικό Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ και του Κυριάκου Πενηνταέξ, μετά από 2 χρόνια ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών. Σημειώνεται ότι η υπόθεση αφορούσε το ενδεχόμενο παροχής μιζών από εργολάβους σε δημοτικούς συμβούλους του ΣΑΛ Λευκωσίας για να γίνονται υπερπληρωμές στα μέλη του συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος του μήνα, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την αναφορά δημοσιεύματος της εφημερίδας Φιλελεύθερος για αξιωματικούς της Αστυνομίας, η οποία αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις για μίζες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, αναμένεται ο φάκελος να προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία. Στην έκθεση υπάρχουν εισηγήσεις και μπορεί να αποφασιστεί από τον Γενικό Εισαγγελέα να διενεργηθούν περαιτέρω έρευνες ή και να δοθούν οδηγίες, σημείωσε.

«Έγιναν αρκετές εξετάσεις. Τα ευρήματα καταγράφονται στην έκθεση. Δεν αναφέρθηκε οτιδήποτε για μηδενικές ενδείξεις αναφορικά με μίζες», πρόσθεσε ο Ανδρέας Αγγελίδης.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ