2018-01-17 15:39:13
Φωτογραφία για Εξαφανίστηκε η νύφη του Βορρά μέσα σε ένα πέπλο ομίχλης - Συνεχίζονται τα έντονα προβλήματα στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Πυκνή ομίχλη έχει περικυκλώσει από χθες το βράδυ την... Θεσσαλονίκη και αυτό δημιουργεί θέματα τόσο στους δρόμους της πόλης αλλά και στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Το φαινόμενο είναι έντονο αυτή τη στιγμή και δημιουργεί προβλήματα όρασης στους οδηγούς αλλά και στις μετακινήσεις πεζών. Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Επίσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συνεχίζονται τα προβλήματα στις προγραμματισμένες πτήσεις με ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του αεροδρομίου και μέχρι αυτή την ώρα, έχουν ακυρωθεί πτήσεις από και προς την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. Φαίνεται πως μεγαλύτερες δυσχέρειες παρατηρούνται στις προσγειώσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν ήδη αναχωρήσει τρεις πτήσεις για το Ελ Βενιζέλος, μία για την Πάφο και μία με προορισμό τη Μόσχα.Πολλοί επιβάτες βλέπουν καθυστερήσεις ή αναμένουν νέες πληροφορίες για την ώρα αναχώρησής τους.

Η κάμερα του thousandnews.gr βρέθηκε στους δρόμους της πόλης και σας μεταφέρει τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ