2018-01-18 07:06:23
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψαν το όνομά του γιου τους
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν συγκεκριμένη θεωρία για το όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους. Το ζευγάρι δεν κρατά τις παραδόσεις που θέλει τα παιδιά να παίρνουν τα ονόματα των παππούδων τους.

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός  θέλουν να γεννιέται με το καλό το παιδί τους, να βλέπουν το πρόσωπό του και τον τρόπο που κινείται και αντιδρά και στη συνέχεια να αποφασίζουν όνομα. Ακόμα ένα στοιχείο είναι η σημασία του ονόματος. Οι δυο τους θέλουν το όνομα να είναι εύηχο και να δίνει ένα θετικό «σήμα» στο σύμπαν.

Με αυτά τα δεδομένα την κόρη τους την ονόμασαν Αέλια που σημαίνει στην ομηρική γλώσσα «ενέργεια που έρχεται από τον ήλιο».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, στην εκπομπή Traction, ανέφεραν πως κατέληξαν μετά από έξι μήνες ψαξίματος και στο όνομα του γιου τους. Και το όνομα αυτού… Αρίωνας.

Τι σημαίνει το όνομα Αρίων;

«Αρίων: μουσικός και ποιητής από τη Λέσβο, είναι ο πρώτος που συνέθεσε διθύραμβο. Ενθουσιώδης, κοινωνικός και γλεντζές! Ξέρει να γίνεται αγαπητός και να διασκεδάζει τους άλλους. Δημιουργικό μυαλό».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ